Tarinankerronta

Tarinankerronta


Maailma on täynnä huikeita tarinoita ja Rävsson Company riveissä on hienoja ja persoonallisia kertojia. Tervetuloa kuuntelemaan!

“Puolessa välissä kohti taivasta Anansi pudotti ruukun maahan
ja se hajosi. Kaikki tarinat lensivät ruukusta eri suuntiin
ja levisivät maailman joka kolkkaan”

Tarinaklubi

Hyvä tarina voi viedä Meksikon kuuman auringon alle tai kylmään Pohjolaan.

Tarinanäyttämölle nousevat Rävsson Companyn vangitsevat ja hauskat tarinankertojat sekä vierailevat esiintyjät. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä eri kulttuuritalojen kanssa. Päivällä kutsumme yleisöön koululuokkia ja päiväkoteja, illan omistamme aikuisille.

Kuuletko Sibbesgårdenista kantautuvat sävelet?

Tuolla seisoo piika soittamassa huilua. Kevät on tullut tähänkin pihaan ja puutarhaan. Linnut sirkuttavat suuren tammen oksilla, krookukset availevat nuppujaan ja piika on rakastunut. Emäntä ahertaa kevätsiivouksen kimpussa ja isäntä on pellolla kevätkylvöjen parissa.

Tervetuloa Sibbesgårdeniin. Lähdemme yhdessä aikamatkalle ja lapset pääsevät hyppäämään mukaan 1880-luvun tarinoihin, lauluihin ja tansseihin. Tapaamme talonväkeä ja osallistumme tilan töihin. Ohjattu toiminta kestää noin tunnin. Olemme sekä sisällä että ulkona, joten osallistujien tulee huomioida sään mukainen vaatetus. Tapahtuma sopii päiväkotiryhmille ja esikoululaisille sekä lapsiperheille.

Räätälöityjä esityksiä ja ohjelmanumeroita

Haluaisitko tilata tarinankertojan juhliisi, tapahtumaan tai illanviettoon? Rävssonin kertojat tuottavat räätälöityjä esityksiä ja ohjelmanumeroita myös tilauksesta toiveiden mukaan. Ota yhteyttä!