Uutiset

Caption aligned here
Tarinoita auringon alla on uunituore esitys, joka kokoaa lapset kuulemaan tarinoita ja musiikkia pihalle, auringon alle, Porvoossa kesäkuussa. Mukana on viisi Rävssonin esiintyjää.
Lue lisää!
“Lauluja ja tarinoita Sibbesgårdenista” järjestetään taas Sipoon kotiseutumuseossa toukokuussa. Yhteistyössä Kulttuuritalo Lilla Villanin ja Sibbo Hembygdsföreningen kanssa kutsumme jälleen yhden viikon ajan päiväkotiryhmiä ja eskarilaisia aikamatkalle 1880-luvulle! Tällä kertaa järjestämme myös avoimen Lasten lauantain perheille 22.5.
Lue lisää!
Tarinaratsioiden viimeinen lukuvuosi käynnistyy syksyllä 2020. Vuorossa ovat nyt koulut Länsi-Uudellamaalla ja kielisaarekkeissa. Tarinaratsiat ovat saaneet hyvää palautetta niin oppilaita kuin opettajiltakin, ja toivomme että toiminta saa jatkoa! Kysy lisää ja tilaa ratsiapäivä koulullesi.
Lue lisää!
Ensimmäiset Vanhan Porvoon soivat opastukset valmistuvat kesällä 2020. Mukana työryhmässä ovat Kirsi Ojala, Louna Hosia ja Kirsi Vinkki.
Lue lisää!
“Sånger och berättelser från Sibbesgården” kutsuu päiväkotiryhmiä ja eskarilaisia aikamatkalle 1880-luvulle! Ensimmäiset aikamatkat toteutetaan Sipoossa elokuussa 2020, mikäli koronatilanne sen sallii.
Lue lisää!

Uutiset ja keikat

Tällä sivullä näet viimeisimmät uutisemme ja tiedotteet tulevista keikoista.