Nyheter

Caption aligned here
Den splitternya berättarföreställningen ”Berättelser under solen” samlar barnen för att höra på musik och sagor på gården, under solen. Föreställningarna ordnas I Borgå och fem av Rävssons konstnärer medverkar.
Lue lisää!
“Sånger och berättelser från Sibbesgården” ordnas igen på hembygdsmuseet i maj. I samarbete med Kulturhuset Lilla Villan och Sibbo Hembygdsförening bjuder vi igen in daghems- och förskolegrupper på en tidsresa till 1880-talet! Den här gången ordnas också en familjelördag den 22.5.
Lue lisää!
Berättarratsiorna inleder sitt sista läsår under hösten 2020. Nu står skolor i Västra Nyland och språköarna i turen. Berättarraziorna har tagits emot väl av både lärare och eleveroch vi hoppas kunna fortsätta med verksamheten. Fråga mera av oss och beställ en berättarrazzia till skolan!
Lue lisää!
De första klingande guidningar i gamla stan i Borgå förverkligas på sommaren 2020. Arbetsgruppen består av Kirsi Ojala, Louna Hosia och Kirsi Vinkki.
Lue lisää!
“Sånger och berättelser från Sibbesgården” bjuder in daghems- och förskolegrupper på en tidsresa till 1880-talet! De första tidsresorna går av stapel i Sibbo i augusti 2020, om Corona-situationen tillåter det.
Lue lisää!